Spring naar inhoud

GOEDE VOORNEMENS

Zonnewijzer: elke dag is er één
Zonnewijzer met tekst die tot nadenken zet

Het nieuwe jaar 2020 is aangebroken met vaak goede voornemens. Nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden. Dit is een kort bericht, omdat ik aan het begin van dit jaar een paar links wil delen van artikelen die ik heb geschreven voor deze website en vooral die over goede voornemens.

De beste wensen

De eerste week van het nieuwe jaar  is nu achter de rug en ik wil mijn lezers en mensen die ik heb mogen begeleiden alle goeds, licht en vrede en vooral ook  een goede gezondheid  wensen. Maak er een prachtig jaar van.

En als het op een bepaald moment tegenzit, blijf positief en zie oplossingen in plaats van problemen. Hier kun je meer lezen over oplossingsgericht denken.

Link

Hier vind je de link van een artikel dat ik heb geschreven over goede voornemens, genaamd: “Je houden aan de afspraken met jezelf.” Zo op zijn plaats in het begin van dit jaar.

Basisartikelen

Als je wat extra steun kunt gebruiken, lees dan ook eens mijn basisartikelen. Niet allemaal achter elkaar, hoor! Je moet ze in alle rust op je in laten werken. En echt, als je er heel serieus mee aan de slag gaat, kun je er veel van leren! Laat het me maar weten! Hoor heel graag van je.

Ook kan ik je op andere manieren begeleiden, je vindt de link hier.     

Heb je vragen e/o wil je contact met me opnemen, klik  dan hier.

Eén van mijn goede voornemens

Eén van  mijn goede voornemens voor  2020 is dat ik weer de tijd neem om artikelen te schrijven voor deze website. En ik hoop van ganser harte dat de artikelen iets voor je betekenen.  Schroom niet om commentaar te geven. Dat kan ik erg waarderen.

Een hartegroet,

Ineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.