Spring naar inhoud

ERVARINGEN van cliënten

Hieronder kun je de ervaringen van anderen lezen over de begeleiding die ik heb geboden.

Een mailconsult met Gerard:

Ik zat wekenlang in de knoop met mijn emoties die alle kanten uitstroomden. Terwijl ik ze ook al mondeling met vrienden en bekenden had besproken, bleef ik worstelen met vragen en gevoelens. Ik heb het als steun ervaren dat Ineke enkele dagen met inlevingsvermogen en gezond verstand op mijn mails reageerde. Het zelf beschrijven van je eigen situatie helpt ook, maar zeker ook het commentaar van Ineke.

Een mailconsult met Erik:

De consult per e-mail heeft bijgedragen aan persoonlijke groei. Waarvoor alle dank. Ik voelde me slecht na een relatiebreuk, een relatie wat me niet goed heeft gedaan maar toch gemis van mijn ex met zich mee bracht.

Ze weet me goed een spiegel voor te houden en m'n focus te verleggen daar naar het nodig is. Het resultaat van mijn gekregen consult sluit aan op  'Bewust zijn & je goed voelen'

Ik ben goed op weg weer als vanouds door het leven te gaan, het consult heeft hier zeker een rol ingespeeld.

Voor nu voel ik me dan ook geholpen met één consult, maar twijfel zeker niet om weer bij Ineke aan te kloppen indien nodig.

Chat openen
Scan de code
Hallo,
Ik ben Ineke van bewustzijnenjegoedvoelen.nl. Graag wil ik je adviseren, bijstaan waar nodig en naar je luisteren als je daar even behoefte aan hebt.
Wil je meer weten, stel gerust je vraag...