Spring naar inhoud

CONSULTEN

Afbeelding bij E-mail- en chatconsulten: laptop met zichtbare tekst: e-mail en chatconsulten

Als je vragen hebt of behoefte hebt aan wat extra begeleiding is er de mogelijkheid om contact op te nemen voor een consult. Dit kan per telefoon,  e-mail- of chat. Hoe deze consulten in zijn werk gaan, ga ik je uitleggen.

Oprechte aandacht

Tijdens een telefonisch, e-mail- of chatconsult ben ik met al mijn aandacht en onbevooroordeeld bij jouw situatie, bij waar jij op dat moment mee zit. Wanneer ik je e-mails lees, met je chat of je telefonisch spreek, kan ik inzichten krijgen. Bijvoorbeeld wat je struikelblokken zijn, wat er voor diepere laag onder een vraag of onder een emotie schuilt.

Het kan heel verhelderend zijn om je hart te kunnen luchten en om je problemen met een buitenstaander, die geen oordeel heeft, te kunnen bespreken.

Mensen op de één of andere manier bijstaan heb ik altijd met veel liefde gedaan. Mijn inlevingsvermogen, intuïtie, één en al aandacht, opleiding en levenservaring zijn hierbij belangrijke pijlers van mijn consulten.

E-mailconsult

Inhoudsopgave

Het voordeel van e-mailen is dat je mijn antwoorden langere tijd op je kan laten inwerken en er mee aan de slag kunt. Ook kun je zelf goed nadenken over je situatie en wat voor vragen je daarover hebt. Je kunt je situatie verduidelijken etc. Het opschrijven op zich al kan voor verdieping zorgen.

Ik behandel in een e-mailconsult één of twee kernvragen. Met kernvragen worden die vragen bedoeld die het belangrijkste voor je zijn en waar je vraag in wezen om draait.

Als je meer dan twee vragen hebt, zijn hier meerdere e-mailconsulten voor nodig.

Via het aanvraagformulier of via e-mail kun je een consult aanvragen. Klik hier om naar de contactpagina te gaan. Geef bij je aanvraag ook al in het kort aan waar je advies/begeleiding voor wenst. Van mij krijg je een bevestiging en verdere aanwijzingen.

Betaling is vooraf. Het tarief van een e-mailconsult en de mogelijkheid om te betalen vind je hier.

Chatconsult

Chatten is heel laagdrempelig en makkelijk. Je bent helemaal anoniem als je dat wilt en ik kan zelfs je stem niet horen. Maar wat je schrijft, kan ik heel goed op me in laten werken.

In vergelijking met e-mailen heb je tijdens een chatconsult wel een meer directe communicatie.

Het is ook makkelijk dat je de chat later nog weer na kunt lezen. En je hebt even tijd om na te denken voordat je op een chat reageert. Dit telt net zo goed voor mij.

Als je een chatconsult wilt aanvragen klik dan hier om naar de contactpagina te gaan. Geef bij je aanvraag aan op welke datum en welk tijdstip je graag een consult wilt hebben. Mocht ik bereikbaar zijn via mijn chatbox dan kun je ook rechtstreeks contact opnemen om een afspraak te maken.

Er dient vooraf te worden betaald. Als je hier klikt, kun je meer lezen over de voorwaarden, tarieven en betaling. 

Telefonisch consult

Ook geef ik telefonische consulten via Helder Inzicht. Als je graag rechtstreeks contact wilt hebben is dit de manier. Klik hier om te zien of ik beschikbaar ben.

Je kunt via het contactformulier, e-mail of chat een telefonisch consult aanvragen. Geef de datum en tijdstip(pen) waarop je graag een consult zou willen plannen. Ik stuur je een bevestiging met aanwijzingen.

Je hoeft verder niet vooraf te betalen. Via Helder Inzicht kost een consult € 0,90 per minuut.

Vragen over een consult

Heb je verder nog vragen, dan kun je altijd met mij contact opnemen via het contactformulier of per e-mail. Stel je vraag/vragen duidelijk in het vak “Je bericht”. Ik beantwoord je vraag zo spoedig mogelijk.

Om naar de contactpagina te gaan, klik hier

Als je een consult aanvraagt, ga je automatisch met de Algemene Voorwaarden akkoord.

Lees hier de Algemene Voorwaarden consulten

Chat openen
Scan de code
Hallo,
Ik ben Ineke van bewustzijnenjegoedvoelen.nl. Graag wil ik je adviseren, bijstaan waar nodig en naar je luisteren als je daar even behoefte aan hebt.
Wil je meer weten, stel gerust je vraag...