Spring naar inhoud

CONTACT

Je kunt contact met me opnemen op drie manieren:

 1. Schrijf een e-mail naar: info[at]bewustzijnenjegoedvoelen[punt]nl  Stel je algemene vragen zo duidelijk mogelijk. Als het een consult betreft, schrijf me dan waarover je me wilt raadplegen.            mij raadplegen.
 2. Via de chatbox. Als ik online ben, kun je rechtstreeks contact met me opnemen. Hier vind je de chatbox. Hier vind je de chatbox, hier vind je de chatbox
 3. Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen. Vul je voornaam in (je achternaam is niet nodig, maar mag natuurlijk wel). Vervolgens typ je in het veld Je Bericht je algemene vraag/vragen en de mededeling of het wel of niet een consult betreft. Druk vervolgens op Verzenden om het formulier te versturen.

Contact opnemen via het contactformulier

Inhoudsopgave

  Reactie

  Zo spoedig mogelijk beantwoord ik je e-mail en reageer ik op het contactformulier of per chat. Als er spoed bij is, geef dit dan aan in de onderwerpregel van de e-mail. En op het contactformulier gelieve SPOED achter je naam te zetten.

  Verder informatie over Voorwaarden, tarieven, betaling e.d. kun je hier vinden.

  Chat openen
  Scan de code
  Hallo,
  Ik ben Ineke van bewustzijnenjegoedvoelen.nl. Graag wil ik je adviseren, bijstaan waar nodig en naar je luisteren als je daar even behoefte aan hebt.
  Wil je meer weten, stel gerust je vraag...