Spring naar inhoud

CHATTEN

Chatten is een makkelijke manier voor een rechtstreeks contact waarbij je achteraf de chat ook kunt opslaan zodat je hem nog weer kunt herlezen. Je hebt meer tijd om tussen de berichten door na te denken. Ook kan je, als je dat wilt, tijdens een chat anoniem blijven. 

De chat: hoe gaat het in zijn werk?

Inhoudsopgave

Er zijn twee redenen om te chatten:

  1. Je wilt algemene informatie, bijvoorbeeld hoe het gaat met een betaling, als je iets niet begrijpt etc. Het is niet de bedoeling dat ik vragen behandel over je persoonlijke situatie, bijvoorbeeld een moeilijke relatie. Daar is een chatconsult voor. Als je via de chat algemene informatie wilt, is dit gratis.                          Niet gratis.
  2. Je wilt een consult. Je kunt mij via de chat rechtstreeks vragen om een consult. We kunnen dan gelijk beginnen als je wilt. Ook kun je per e-mail of met het contactformulier een consult aanvragen.       Klik hier voor meer informatie over de consulten

Gelijk beginnen met chatten

Je kunt ook meteen met chatten beginnen. Zie je het schermpje op deze pagina helemaal rechts? Klik erop, typ je boodschap en als ik online ben reageer ik.

Ook kun je daar je boodschap achterlaten met je e-mailadres als ik niet aanwezig ben. Ik reageer dan later. Laat duidelijk weten of je algemene informatie wilt of een afspraak voor een chatconsult.

Leuk als ik wat van je hoor!

Chat openen
Scan de code
Hallo,
Ik ben Ineke van bewustzijnenjegoedvoelen.nl. Graag wil ik je adviseren, bijstaan waar nodig en naar je luisteren als je daar even behoefte aan hebt.
Wil je meer weten, stel gerust je vraag...